La’Bella Lens Çeşitleri Nelerdir? Nasıl Kullanılır? Lens Bakımı Nasıl Yapılır?

La’Bella Lens Çeşitleri Nelerdir? Nasıl Kullanılır? Lens Bakımı Nasıl Yapılır?

Kontakt lensler, görme problemleri yaşayan milyonlarca insanın optik gözlüklerle beraber hayatını kolaylaştıran önemli araçlardır. Bu ince, şeffaf diskler, çeşitli optik göz kusurlarına sahip kişilerin görüş kaliteleri düzelten ve görme kalitesini artıran birçok faydalı özelliğe sahiptir.

 

 

Kontakt Lens Nedir?

 

 

Kontakt lensler, birçok farklı türde görme kusurunu düzelten veya göz problemlerini gideren, doğrudan göz yüzeyine yerleştirilen ince, şeffaf lenslerdir. Kontakt lenslerin ana amacı, ışığın göze düzgün bir şekilde odaklanmasını sağlayarak net bir görüş sağlamaktır.

 

 

Günümüzde, güzellik ve moda dünyasında dikkat çekmek ve tarzınızı öne çıkarmak için pek çok seçenek bulunuyor. Ancak bazen en küçük detaylar, en büyük farkı yaratabiliyor. İşte tam da bu noktada, kontakt lensler devreye giriyor. Güzelliğinize güzellik katan, göz alıcı bir görünüm sunan bu lensler, tarzınızı ve kişiliğinizi öne çıkarmanın mükemmel bir yolunu sunuyor.

 

 

En kaliteli lens markalarından biri olan La’Bella Lensler, geniş ürün yelpazesi ile her zevke hitap ediyor. Doğal tonlardan dramatik renklere kadar pek çok seçenek sunan markanın kalitesi ise tartışılmaz. Üstün malzemeler kullanılarak üretilen ve sağlık standartlarına uygun olarak tasarlanan La’Bella lenslerde, göz sağlığınız da en ön planda tutuluyor tabii ki!

 

 

La’Bella renkli lensler, gözünüzün ön yüzeyindeki kornea üzerine yerleştirilen ince, şeffaf, esnek ve genellikle yumuşak bir materyalden yapılmış protez lenslerdir. Gözlüklere alternatif olarak kullanılan La’Bella kontakt lensler, gözlerin daha doğal bir görünmesini sağlaması ve estetik bir hava katması sebebiyle birçok kişi tarafından tercih edilmektedir.

 

Son yıllarda popülerliği artan La’Bella Lens, renkli lens kullanıcıları için ideal seçenekler sunmaktadır. Aylık, üç aylık ve yıllık kullanım süreleri seçenekleriyle, kullanıcıların tercihlerine uygun olarak en uygun kullanım süresini seçme imkanı tanımaktadır.

 

Renkli lensler, geniş renk seçenekleriyle kullanıcılarına çeşitli ürün seçenekleri sunmaktadır. Numaralı veya numarasız, hareli veya haresiz seçenekleriyle herkesin ihtiyacına cevap vermektedir. Ayrıca, kullanıcıların göz rengi, ten rengi ve diğer özellikleri dikkate alınarak özel olarak tasarlanan renk seçenekleri de bulunmaktadır.

 

La’Bella Lenslerin Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

- Lens almadan önce doktorunuza danışarak lens reçetesi alınmalıdır.

 

- Lenslerle denize veya havuza girmemek önemlidir.

 

- Gözde lens varken duş alınmamalıdır.

 

- Ellerinizi mümkün olduğunca temiz tutmak gereklidir.

 

- Gece yatmadan önce lensler çıkarılmalıdır.

 

- Makyaj yaparken lens kullanımının büyük önemi vardır.

 

- Lensler kişisel kullanım içindir ve başkasının lensi asla kullanılmamalıdır.

 

 

La’Bella Lens Modelleri

 

La’Bella, kaliteli ve estetik lensler sunan bir markadır. Her biri özel olarak tasarlanmış ve yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiştir. La’Bella, çeşitli lens modelleri sunar ve her biri farklı ihtiyaçlara hitap eder.

 

 

 

Labella Real Hareli Aylık Seri Numarasız

 

Aqua, Brılıant, Cappuccıno, Desert, Platınum, Shadow, Smoky, Caramel ve Espresso gibi renk çeşitlerine sahip olan Labella Real Hareli Aylık Seri Numarasız lenslerle güzelliğinize güzellik katarken, tarzınızı da istediğiniz renklerle tamamlayabilirsiniz.

 

 

Labella Exclusive Haresiz Aylık Seri Numarasız

 

 

Labella Exclusive Haresiz Aylık Seri Numarasız lensler ile Dünya’ya renkler ardından bakacaksınız!

 

Chenel Gray, Chanel Blue, Chanel Brown, Chanel Green,Dark Blue, Dark Brown, Dark Gray ve Dark Green renklerinden dilediğinizi seçebilirsiniz.

 

 

Labella Milano Haresiz Aylık Seri Renkler

 

 

La’Bella lenslerin en güzel serilerinden biri olan Milano’yla tanışın!

 

Coco, Dıamond, Dımgrey, Lazord, Gıallo, Iceberg, Zırcon, Marıne, Oliva, Pearl, Pixie Blue, Pixie Gray, Pixie Green, Emerald, Lemon, Magic Gray, Magıc Whıte ve Black renk seçeneklerine sahip Labella Milano Haresiz Aylık Seri Renkler tam da zevkinize göre!

 

 

Labella Exclusive Haresiz Aylık Seri Numaralı

 

Göz kusurunuz var ama renklerden de vazgeçemiyorsanız Labella Exclusive Haresiz Aylık Seri Numaralı lenslerle mutlaka tanışmalısınız.

 

Serinin renk seçenekleri arasında Chanel Blue, Chanel Brown, Chanel Gray, Chanel Green, Dark Blue, Dark Gray ve Dark Green rengini bulabilirsiniz.

 

 

 

Siz de Dünya markalarının %100 orijinal, en kaliteli lenslerini almak istiyorsanız, gozhanoptik.com.tr online sitemize bakabilir ve mağazalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

 

İyi alışverişler!