Alcon Dailies Total1® Günlük Tek Kullanımlık Kontakt Lensler

Alcon Dailies Total1® Günlük Tek Kullanımlık Kontakt Lensler

Alcon Daılıes Total1, yüzeyinde neredeyse %100 su bulunan ilk ve tek günlük tek kullanımlık lenslerdir. Lens, hiçbir şey yokmuş gibi bir his verir.

 

Neden Daılıes Total1® Gözünüzde Hiçbir Şey Yok Gibi Hissettirir

 

Su Gradyanı Teknolojisi, lensin yüzeyinde neredeyse %100 su ile nazik bir nem yastığı oluşturur.

Tüm TOTAL® kontakt lensler, yüzeyde neredeyse %100 su sağlayan Su Gradyanı Teknolojisi'ni içerir, böylece gözünüzle temas eden tek şey yumuşak bir lens yüzeyidir.

 

DAILIES TOTAL1® kontakt lenslerine özgü olan SmarTears® Teknolojisi, gözyaşlarında doğal olarak bulunan ve gözyaşı filminin lipid tabakasını dengelemeye yardımcı olan bir bileşeni serbest bırakır.

CELLIGENT® Teknolojisi, yalnızca TOTAL30® aylık değiştirme kontakt lenslerinde bulunur ve gözün yüzeyini taklit eder. Teknoloji, lenslerin lipidler ve bakterilere karşı direnç göstermesine yardımcı olur, böylece temiz bir lens kullanımı sağlar.

 

 

Precısıon Profıle® Tasarımı

 

DAILIES TOTAL1® Multifokal kontakt lensler, doğal göz fonksiyonunuzla uyumlu olarak yakına, orta mesafeye ve uzağa sorunsuz görüş sağlamak için özel Precision Profile® Tasarımı ile üretilmiştir. Presbiyopi sorununu azaltır.

 

 

Precısıon Balance 8|4® Tasarımı

 

DAILIES TOTAL1® Astigmatizm ve TOTAL30® Astigmatizm lensleri, özel Precision Balance 8|4® tasarımı ile üretilmiştir. Lenslerin yerinde kalmasına yardımcı olur ve astigmatizm için özellikle önemli olan istikrarlı bir görüş sağlar.

Yüksek Nefes Alabilirlik

 

Beyaz, sağlıklı görünen gözler için olağanüstü nefes alabilirlik. TOTAL® kontakt lenslerin yüksek nefes alabilirliği, lensin gözünüze daha fazla oksijen geçişine izin verir, böylece gözlerinizin beyaz ve sağlıklı görünmesini sağlar.

 

Daılıes Total1®'İ Sevmek İçin Daha Fazla Neden

 

Diğer lenslerde kuruluk yaşayanlar tarafından bile sevilir.

Her gün taze kontakt lenslerle başlamak konforlu bir görüş deneyimi sağlar.

Lens kullanıcılarının neredeyse %90'ı, DAILIES TOTAL1® kontakt lenslerinin o kadar rahat olduğunu ve bazen taktıklarını unuttuklarını kabul etmiştir.

DAILIES TOTAL1® Kontakt Lens İle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

 

·      DAILIES TOTAL1® kontakt lenslerin diğer günlük tek kullanımlık lenslerden farkı nedir?

 

DAILIES TOTAL1® kontakt lensleri, Su Gradyanı ve SmarTears® Teknolojilerini bir araya getiren ilk ve tek lenslerdir.

 

·      Gözlerim diğer kontakt lenslerde kuru hissettiyse DAILIES TOTAL1® kullanabilir miyim?

 

Aslında, DAILIES TOTAL1® geçmişte kontakt lenslerle ilgili kuruluk yaşayanlar için en iyi seçenektir. Göz doktorunuz, hangi kontakt lensin özel göz durumunuza veya kuruluk sorununuza uygun olduğuna karar vermenize yardımcı olabilir.

 

·      DAILIES TOTAL1® kontakt lenslerini bir günden daha uzun süre takabilir miyim?

 

Hayır. DAILIES TOTAL1® kontakt lensleri sadece bir kez kullanın. Her sabah yeni bir çift ile başlayın ve her gece atın.

 

·      DAILIES TOTAL1® multifokal olarak mevcut mu?

 

Presbiyopi yaşayanlar için DAILIES TOTAL1® Multifokal kontakt lensler sunuyoruz. Bu lensler, hiçbir şey yokmuş gibi hissettiren bir lensle yakın, uzak ve ara mesafede net görmenize yardımcı olmak için özel olarak üretilmiştir. DAILIES TOTAL1® Multifokal kontakt lenslerin sizin için uygun olup olmadığını doktorunuza sorabilirsiniz.

 

·      Hassas gözleri olanlar bu lensleri kullanabilir mi?

 

Diğer kontakt lenslerde kuruluk veya rahatsızlık yaşadıysanız, DAILIES TOTAL1® lensler sizin için ideal bir seçenek olacaktır.

 

·      DAILIES TOTAL1® astigmatizm için mevcut mu?

 

Astigmatizm yaşayanlar için DAILIES TOTAL1® Astigmatizm kontakt lensler mevcuttur. Bu lensler, gün boyu net ve istikrarlı bir görüş sağlamaya özel olarak üretilmiştir.

 

 

Siz de Dünya markalarının %100 orijinal, en kaliteli lenslerini almak istiyorsanız, gozhanoptik.com.tr online sitemize bakabilir ve mağazalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

 

İyi alışverişler!